Boksignering med Arnfinn Sæthre

16.12 13:00
til 16.12 14:00
Last ned til kalender

Fotoboka "I vindbragd og eldsljøs" tar deg med på en reise gjennom Orkdal de færreste har opplevd tidligere! Se tettsteder, bygder og vill natur fra i Orkdal gjennom kameralinsen til fotograf Arnfinn Sæthre, og oppdag ting i din egen bakgård du kanskje ikke visste var der.

Lørdag 16. Desember kl 13-14 er din mulighet til å få praktboken signert med en personlig hilsen fra Arnfinn Sæthre.

 

I vindbragd og eldsljøs er en samling av fotograf Arnfinn Sæthre sine vakre bilder fra Orkdal.

Av Sæthres imponerende mengde bilder inneholder boka et sterkt utvalg motiver som sammen utgjør en estetisk og visuell vandring i vår hjemkommune. Flere av bildene suppleres med korte tekster som tar for seg alt fra mennesker og bygninger til geologi, naturvitenskap, historie, myter og sagn. Sæthres store styrke som fotograf ligger ikke bare i det rent tekniske, men også hans unike evne til å se kjente steder fra nye vinkler og i et nytt lys. Vi forbauses over hvor vakkert, mystisk og levende vårt lokalmiljø faktisk er. Boka vil gi oss nye impulser og inntrykk av det som omgir oss daglig.

Dette er en praktbok det vil være en glede både å gi og få!

-------

Gammaglimt med Christian Falch i spissen, er en av Norges ledende produksjonsselskaper av dokumentarfilm. Utover å produsere prisvinnende filmer har Gammaglimt tidligere utgitt boken Kampen om Thamshavnbanen som en ledsager til filmen av samme navn. I kjølvannet av filmen Gulosten, en av de mest sette dokumentarene på NRK i 2015, ble det også utgitt en bok med samme navn forfattet av regissøren. 

-------

13 år gammel mottok Arnfinn Sæthre sitt første kamera, Biloras ”The Bella”, og lidenskapen var et faktum. Negativ-filmene utviklet han selv i skåler på kjøkkenet hjemme. Arnfinn Sæthre er utdannet innen geografi og geologi og har en bakgrunn som adjunkt ved Orkanger ungdomsskole. Som en mann med glødende interesse for Orkdals lokalhistorie og landskapshistorie ønsker han at vi alle skal gjenoppdage og lære litt nytt om våre hjemlige trakter.