Notabene

  • Notabene er 1. etasje på OTI-sentret

Notabene er en bokhandelkjede med et bredt utvalg av bøker, spill, leker, gaver, reiseprodukter – og en rekke skole- og kontorvarer. Hos Notabene får du alltid gode boktips og gunstige kjøp!

Aktuelt

Boksignering med Arnfinn Sæthre

Fotoboka "I vindbragd og eldsljøs" tar deg med på en reise gjennom Orkdal de færreste har opplevd tidligere!

Boksignering / OJF / Steinar Larsen

Steinar Larsen signerer OJF JUBILEUMSBOK "HJORTEBRØL OG FISKEVAK" 

Boksignering med Vendela og Lothepus

Lothepus og Vendela kommer til Notabene OTI-sentret/OTI-scenen for boksignering lørdag 18. november kl. 12.00. Sikre deg en signert utgave av Vendela og Lothepus sine bøker.

Boksignering med Oddgeir Bruaset

Torsdag 16.november kl 16 - 17, kommer forfatteren Oddgeir Bruaset til Notabene OTI-sentret for å signere sin flotte julebok. Et godt julegavetips til noen som er litt ekstra glad i julen. 

Alt klart til skolestart

Skolestarten er en stor begivenhet for barna. Det er mye som står på utstyrslista før skoleåret begynner! For eksempel skolesekk! Hos Notabene finnes skolesekker til alle barn og ungdommer!

Gunhild Haugnes signerer sin nye bok

Gunhild Haugnes signerer sin nye roman "kvinnen ved jordas kant" • Lørdag 18. februar fra kl 13.00 til 14.00 ved OTI-scenen.

----------

Anne B. Ragde skal signere bøker

Vi får besøk av Anne B. Ragde på OTI-scenen, torsdag 8.desember kl. 17-18. En signert bok er en perfekt julegave til en som er glad i bøker eller til deg selv.

Bokhøst

Denne høsten er fullspekket med spennende utgivelser, store forfattere og sterke titler- og disse rykende ferske nyhetene er å finne i hyllene hos Notabene!

Takk for besøket

I helgen var det boksignering på OTI-scenen. Stor suksé og mange godord fra de mange som møtte opp. Rakk du ikke innom i helgen så er boken å få kjøpt hos oss på Notabene.

Boksignering lørdag 20.feb kl. 13.00

Rikard Ingdal er en ung forfatter på 25 år.

Boksignering fredag 18.des kl.16-17

Forfatterne av boken "Bunkeren" med undertittel - "under hakekorset" kommer å signerer boken. Bunkeren er lokalhistorie fra krigens dager i og rundt Trondheim.

30% på alle varer

Benytt muligheten til gode julegavekjøp. Notabene har 30% på alle varer, unntatt nye bøker (2015), lokale bøker og allerede nedsatte varer. Tilbudet gjelder torsdag, fredag og lørdag.

Boksignering

Jørgen Jæger er en kritikerrost forfatter, og kanskje Norges best bevarte hemmelighet. Jørgen Jæger er født i 1946, og er bosatt i Bergen.

Hvitt hav - en sterk og handlingsmettet roman

"...huset var blitt mindre, dørene lavere, vinduene smalere; lukta av mennesker hadde sittet som maling i disse veggene, nå bare som duften av tung, våt jord; hun dro fingertuppen gjennom doggperle

Spill og kreativitet i fokus!

Det begynner bli litt kaldere ut om kveldene, vi har mange fine spill og aktivitetsblader på tilbud hos oss. Velkommen innom

Skolestart tilbud

30 % på alle sekker fra Beckmann hos Notabene. Tilbudet gjelder frem til lørdag 22/8.

Skolestart

Nærmer sommerferien seg en slutt? Har du begynt å tenke på skolestart? På Notabene finner du tilbehøret du trenger. Kom innom og gjør noen gode kjøp på vårt skolemarked.

LEK OG LÆR

Hos oss finner du alt du trenger til skolestart.
Kom innom og se de gode tilbudene våre!

Meld deg inn i vår kundeklubb, og få gode tilbud på mail.

Velkommen

Ikke glem Notabenes påskeregel nr. 1

-Vær rustet mot uvær. Legg alltid en god bok i sekken

Velkommen til Notabene for gode tilbud og spennende nyheter!
God Påske! 
 

Notabenes påskeregel nr 2

Da nærmer vi oss påske og butikkene våre bugner over av gode tilbud og nyheter. 

Trines Mat

Her er det masse gode matidéer å hente!