Pizzabakeren Orkanger åpner snart ved OTI-sentret. I den forbindelse trenger de en: DRIFTSLEDER

DRIFTSLEDER

Som leder hos oss vil du ha drifts-, resultat- og personalansvar. Du skal motivere de andre ansatte og sørge for at de trives på jobb. Vi er opptatt av kvalitet, så det å sikre at rutiner blir fulgt er en viktig del av jobben. Det samme er opplæring av nyansatte slik at de blir i stand til å lage pizzaer så gode at kundene kommer igjen og igjen.  

I tillegg får du selv boltre deg på kjøkkenet med ferske bunner, smaksrike ingredienser og ekte ost fra Tine. Du trenger ikke kokkeutdanning for å jobbe hos oss, men du bør helst elske å lage mat.

Det er en fordel om du har ledererfaring, men det viktigste er at du er lærevillig. Vi lærer deg nemlig alt du trenger å kunne, og du får gjennomgå Pizzabakerens lederopplæring. 

Du må tåle høyt tempo, for det blir heldigvis travelt hos oss rett som det er. Og så må du være vennlig og sosial, og forstå hva som skal til for at både ansatte og kunder skal trives rundt deg.

Vi lager fersk pizza 7 dager/kvelder i uken, så du må kunne jobbe både dag, kveld og helg. Noen vil også ha pizzaen hjemkjørt, så du må ha sertifikat for bil. Du må beherske norsk både skriftlig og muntlig.

Hos oss får du:

  • Kule kollegaer
  • Ryddige arbeidsforhold
  • Og ikke minst sjansen til å møte de mange pizzaelskerne i Orkanger!

Blir du glad i pizzahjertet ditt av å lese dette, gleder vi oss til å høre fra deg!

Se stillingsannonsen på finn.no

Om arbeidsgiveren

Pizzabakeren er landets største og hurtigst voksende takeaway pizzakjede, med over 160 pizzabakerier Norge rundt. Hver dag bekrefter tusenvis av gutter og jenter i alle aldre, fra alle krinkler og kroker av landet vårt, at de bare ikke kan få nok av pizzaene våre. I 2016 bakte og leverte vi over 4,5 millioner pizzaer som smaker mer enn de koster. Alt takket våre fantastiske pizzabakere, som putter kjærlighet og stolthet i hver eneste pizza de lager.