Glansfullt hår

Etter en lang vinter kan det være greit å friske opp fargen og hos Nikita Hair er ”glossing” populært mot sommeren. Det er ikke alltid man trenger å farge det for å få frem ekstra glans i håret.

Hvis du føler håret er blast og tørt etter vinteren kan man få en hurtigbehandling hos frisøren. Dette skjer i vasken og det blir tilsatt mye glans i håret, for eksempel kan man gi tilbake pigmenter til lyse striper som har blitt blasse og gule, forteller frisør Høgseth Pettersen.

Hva er viktig for å få til frisyren hjemme?

Riktige produkter! Har man investert i en ny farge er det viktig at man bruker en fargebevarende sjampo, balsam og hårmaske. For å få dreis på stylingen finnes mange gode produkter som hjelper med det. Frisøren gjør alltid en analyse av hår og hodebunn og deretter vil du få anbefalt de produktene som er best til håret ditt. Håret forandrer seg også i forhold til sesong. Om vinteren kan håret være litt statisk, da finnes det egne produkter mot det. Om sommeren er det viktig å beskytte også håret mot sola og tilføre fuktighet, avslutter Høgseth Pettersen.

Alle Nikita salonger tilbyr gratis konsultasjon for å gi deg gode råd om hårfarge og frisyre som kler akkurat deg!

I mars er det mange gode tilbud på gode hårprodukter hos Nikita, velkommen innom

Bestill time til Nikitajentene på OTI-sentret her