Halloween

Halloween er blitt en stor begivenhet for mange også i Norge, spesielt for barn og ungdom som går fra dør til dør og spør etter “knask eller knep”. Kle deg ut og pynt til Halloween.

Nille har mange gode ideer til hva som kan skape den skumleste Halloweenfesten. Les mer på NIlle sine hjemmesider.

Pynt til Halloween

Kanskje skal du arrangere Halloweenfest for ungene i gata, eller invitere venner til voksenfest? Uansett er det gøy å gjøre litt ekstra ut av det i anledning Halloween. Skumle eller makabre effekter, som hekser, skjelett og flaggermus er typisk for denne dagen. Enten i form av kostymer eller pyntegjenstander.

Svarte duker, stearinlys og dempet belysning setter en fin ramme. Svarte eller orange servietter gjør seg også godt. Det finnes en rekke effekter å få kjøpt i butikken i tiden før Halloween, og du kan legge ut edderkopper i plast, falskt spindelvev, skummelt godteri eller ande grøssende effekter på bordet. Det finnes lyspærer som gir lys i orange, rødt eller andre farger som setter en spesiell stemning. Er det barna du arrangerer selskap for, bør du være forsiktig med å dempe lyset for mye – da mange barn er mørkredde.

Tekst fra www.nille.no