Intersport Gigant

På OTI-Sentret finner du distriktets største sportsbutikk. Her finner du kjente merkevarer av høy kvalitet, og med sterkt fokus på ski, sykkel, jakt og fiske.

 

Aktuelt

Nyåpning Intersport Gigant

Intersport blir ny og mye større = Intersport GIGANT. Torsdag 27.September kl. 08.00 åpner Intersport Gigant i 2.etasje på OTI-sentret med hele 1250m2.

Åpningen ble en suksé

Tuuuuusen takk til alle som kom og gjorde åpningsdagen til en suksé! Vi fortsetter med gode tilbud og har mye fint i butikken.

Klær som gjør deg klar for høstferien

Høsteferien står for døren. Ska du en tur i skog og mark eller bare være hjemme så finner du herlige lag på lag antrekk hos G-sport.

Løpeklær fra Frank Shorter

Lilla var årets farge i 2014. Lilla er en kreativ og synlig farge som utstråler stor glede og helse. Her viser Oda frem et flott løpeantrekk fra Frank Shorter i nettopp fargen lilla.

Hverdags sporty

Oda viser frem høstens nye sportye hverdagsklær fra Kari Traa.

Spreke farger for den treningsglade

Vi ser at det er mange sterke farger innenfor treningsmoten. Ingrid viser noen av nyhetene som er i butikken akkurat nå.

Treningsantrekket på plass

Lette klær til treningsøkten får du kjøpt hos G-sport. Erik digger de nye Adidas cosmic skoene og prøver de ut på tennisbanen. De finnes i flere freshe farger.

Alt klart for langturen?

Ut på sykkeltur med godt utstyr. Her er Erik Selven utstyrt fra topp til tå med sykkelklær og utstyr fra vår G-sport butikk på OTI-sentret.

Takk for besøket Dag Otto

Det var mange glade sykkelentusiaster og spente kjentfolk på OTI-sentret i ettermiddag. Vi ble bedre kjent med Dag Otto og hvordan han har nådd sine mål i livet.

Sykkelaften med Dag Otto Lauritzen

Onsdag 15.april kl. 17-20

kl. 17-18 • G-sport Oti signering av produkter

kl. 18.00 • Oti-scenen inspirerende foredrag